Vorige | Volgende

Welnastraat 408 C 1096GJ Amsterdam, Amstelkwartier Noord

Vraagprijs € 897.500 

Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
136 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

TE KOOP dit unieke penthouse in het wooncomplex Amstelspiegel! Mooi gelegen aan de Amstel.

Dit nieuwbouw penthouse is gelegen op de vijfde en zesde verdieping en een dakopbouw en riant dakterras. Hier kunt u genieten van een fantastisch uitzicht!

Indeling:
Het appartement is bereikbaar via het centrale trappenhuis en een lift. Via de lift of trap bereik je de woning op de vijfde verdieping en kom je binnen in de hal met berging en het toilet. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een ruim balkon. Aan de voorzijde van de woning is ruimte voor de woonkeuken.
Via de trap kom je op de slaapverdieping, bestaande uit twee slaapkamers aan de achterzijde en de hoofdslaapkamer aan de voorzijde. De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, toilet, ligbad en een dubbele wastafel. De afwerking van de badkamer is van hoog niveau met sanitair van het merk Villeroy & Boch, de kranen van Grohe en het tegelwerk van Mosa.
Op de zevende verdieping is een bergruimte met wma en de toegang naar het waanzinnige dakterras. Vanaf hier heeft u werkelijk een fantastisch uitzicht!

Het appartement is onderdeel van een luxe appartementencomplex. Het complex bestaat uit zes appartementen die samen een VvE vormen.

Afwerking:
Hoogwaardige afwerking, gestuucte en gesausde wanden en plafonds, elektrische screens, op iedere verdieping een videofoon installatie, elektrisch toegang systeem en per kamer in te stellen verwarming.

Locatie:
Nu de eerste woningen in het Amstelkwartier ruim 3 jaar geleden zijn opgeleverd, begint zich de contour van de nieuwe stadswijk aan de Amstel af te tekenen. Een gemengde buurt, uniek door haar ligging aan het water met de nabijheid van het centrum enerzijds en het groen van de Amsteloever anderzijds. Amstelspiegel is gelegen binnen de Ring naast het Amstelstation en aan de rivier de Amstel. Het is een nieuwe buurt in Amsterdam. Er zijn gezellige restaurants zoals: Thuis aan de Amstel, Restaurant George, scholen, kinderopvang, winkels, hotels en een Stadshaven Amstelkwartier waar eventueel plaats is voor uw boot. De gebouwen laten de diversiteit goed zien, betaalbare starters- en studentenwoningen, collectieve zelfbouwcomplexen, maar ook ruime luxe herenhuizen. In Park Somerlust kun je gezellig joggen, wandelen en daarna genieten van een drankje op het terras van het naastgelegen café restaurant. Dit is genieten. Hier ligt de Amstel letterlijk aan je voeten!

Bereikbaarheid:
Het Amstelkwartier is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij het nabijgelegen metrostation Spaklerweg (drie minuten lopen) en treinstation Amsterdam Amstel (tien minuten lopen). Binnen tien minuten fietsen sta je in Zuid, Oost of in het centrum. Daarnaast ben je met de auto met twee minuten rijden op de A10.

Kenmerken:
• Oppervlakte ca. 136 m2 GBO;
• Dakterras en dakopbouw ca. 60 m2;
• Balkon ca. 6 m2 aan de woonkamer;
• Lift;
• Op iedere verdieping video intercomsysteem;
• Gehele appartement voorzien van vloerverwarming;
• Stadsverwarming; verwarming per kamer afzonderlijk in te stellen
• Aparte eigen berging op de begane grond;
• Zonnepanelen t.b.v. gemeenschappelijke ruimtes;
• Alle muren in het appartement zijn gesaust;
• Gebouwd met woningborg garantie;
• De genoemde prijs is exclusief jaarlijkse canonbetaling (€ 3.232,00).
• Vaste projectnotaris: Albers en van Tienen notarissen

Kijk voor alle overige informatie op onze projectwebsite!
https://amstelspiegel.nl/
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
136 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder