Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Westeinde 62 1483EB De Rijp, De Rijp

Vraagprijs € 545.000 

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
94 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
905 m²

Omschrijving

Uniek Vrijstaand woonspul op een 21m. breed perceel met een prachtige Atelierschuur en mooi tuinhuis (type Bonanza).
Op de grens van De Rijp en Graft, naast villapark De Poel ligt hier (op zachtjes aan het mooiste plekje van De Rijp) dit verborgen woonjuweel op maar liefst 905m2 eigen grond. Het oogt niet groot maar woont wel groots en al te veel binnen zitten doe je niet want als je de kans krijgt dan zit je in je tuin, bent aan het klussen in de schuur of tokkelt op je gitaar in die fantastische blokhut.
Het huis (331m3/cv-gas) heeft een eenvoudige maar oergezellige woonkeuken, zitkamer met stookplek en een prima ruime bijkeuken en badkamer van recente datum. Boven 2 prima slaapkamers waarvan de grootste met een waarlijk loft en liefst 25 meter groot! De atelierschuur is gebouwd in 2003, meet 8- x 5,40 (incl. veranda) en is van goede kwaliteit en voorzien van gas-water-elektriek met op de bovenverdieping is een prima logeerkamer. De Bonanzablokhut meet ca. 4- x4m. en is eveneens v.v. gas-water-licht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-07-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²
Perceeloppervlakte
905 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder