Vorige | Volgende

Weteringschans 245 H 1017XJ Amsterdam

Vraagprijs € 1.600.000 

Bouwjaar
1870
Woonoppervlakte
135 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd benedenhuis gelegen direct aan het water.

Met een oppervlakte van 135 m² is dit benedenhuis volledig gerenoveerd in een authentiek monument. De tuin biedt prachtige uitzicht op uw eigen ligplaats voor een boot en de Reguliersgracht. De indeling van het huis is perfect voor degenen die graag gasten ontvangen. De woonkamer bevindt zich op de bel etage aan de voorzijde en is te scheiden van de eetkamer door prachtige en suite deuren en kasten. De eetkamer heeft toegang tot de open keuken van Pieter Laureys en openslaande deuren naar het terras met uitzicht over het water. De gehele woning is voorzien van een visgraat houten vloer en authentieke plafonds die de ruimte een warme uitstraling geven.

De op maat gemaakte open keuken is voorzien van combi-oven, oven, inductie kookplaat, Bora-afzuigsysteem en wijnklimaatkast.

Op de tuinverdieping vindt u twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar de tuin, waar u heerlijk kunt ontspannen in de mooi aangelegde tuin van ca. 50 m². Daarnaast is er een werkkamer, een badkamer met een grote inloopdouche en dubbele wastafel, een bergkast voor wasmachine en droger, en een apart toilet. Aan de voorzijde van het pand is de tweede slaapkamer gelegen. Deze is voorzien van ingebouwde kasten.

Dit huis biedt een comfortabel wonen in het hart van de stad.

Locatie & bereikbaarheid
Het appartement ligt in het hart van Amsterdam, aan de rand van het centrum tussen het Rijksmuseum en het Frederiksplein. De Utrechtsestraat, de Amstel en de grachtengordel liggen op loopafstand. Maar ook het Vondelpark en de binnenplaats van het Rijksmuseum zijn om de hoek gelegen.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn op de Vijzelstraat en het Museumplein. Kleine buurtwinkels, delicatessenzaken en de Albert Cuypmarkt liggen om de hoek. Er zijn tal van cafés en restaurants in de directe omgeving. Voor bioscopen en theaters kun je terecht bij o.a. Pathé, Tuschinski, DeLamar en Carré. Cultuur kunt u onder andere vinden in het van Gogh Museum, Rijksmuseum en het Concertgebouw.

Ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld; diverse tram- metrohaltes bevinden zich direct om de hoek. De Ring A10 is gemakkelijk bereikbaar. Schiphol Airport ligt op 15 minuten rijden.

Parkeren
Parkeren op de openbare weg via vergunningsstelsel. Er zijn ook mogelijkheden voor het huren van een parkeerplek in de buurt.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte van 135 m2
- Volledig gerenoveerd
- 2 slaapkamers en 1 werkkamer
- Balkon en tuin van 50 m2
- Visgraat houten vloer
- Nieuwe keuken met inductie kookplaat & geïntegreerde afzuiging
- Nieuwe badkamer
- Centraal gelegen
- Openbaar vervoer is uitstekend
- Om de hoek van cultuur, restaurants en het Vondelpark.
- Eigen grond
- Kleine VvE in oprichting


--- English translation ---

Beautifully renovated ground floor house located right on the waterfront.

With an area of 135 m², this downstairs house is completely renovated in an authentic monument. The garden offers beautiful views of your own mooring for a boat and the Reguliersgracht. The layout of the house is perfect for those who like to receive guests. The living room is located on the bell floor at the front and is separated from the dining room by beautiful en suite doors and cabinets. The dining room has access to Pieter Laureys' open kitchen and French doors to the terrace overlooking the water. The entire home features herringbone wood flooring and authentic ceilings that give the space a warm feel.

The custom-built open kitchen features combination oven, oven, induction cooktop, Bora exhaust system and wine cooler.

On the garden floor you will find two spacious bedrooms. The rear bedroom has French doors to the garden, where you can relax in the beautifully landscaped garden of about 50 m². In addition, there is a study, a bathroom with a large walk-in shower and double sink, a storage closet for washer and dryer, and a separate toilet. At the front of the property is the second bedroom. This has built-in closets.

This house offers comfortable living in the heart of the city.

Location & accessibility
The apartment is located in the heart of Amsterdam, on the edge of the center between the Rijksmuseum and Frederiksplein. The Utrechtsestraat, the Amstel River and the canals are within walking distance. But also the Vondelpark and the courtyard of the Rijksmuseum are around the corner.

For daily shopping you can go to the Albert Heijn on Vijzelstraat and Museumplein. Small neighborhood stores, delicatessens and the Albert Cuyp market are just around the corner. There are numerous cafes and restaurants in the immediate area. For cinemas and theaters, you can visit Pathé, Tuschinski, DeLamar and Carré, among others. Culture can be found at the van Gogh Museum, Rijksmuseum and Concertgebouw, among others.

Public transportation is also excellent; several streetcar and metro stops are right around the corner. The A10 ring road is easily accessible. Schiphol Airport is a 15-minute drive away.

Parking
Parking on the public road via permit system. There are also possibilities for renting a parking spot nearby.

Details
- Living area of 135 m2
- Completely renovated
- 2 bedrooms and 1 study
- Balcony and garden of 50 m2
- Herringbone wooden floor
- New kitchen with induction hob & integrated extractor fan
- New bathroom
- Centrally located
- Public transport is excellent
- Around the corner from culture, restaurants and Vondelpark.
- Own land
- Small association

Delivery
Delivery will be in consultation.


Oplevering
Oplevering zal in overleg plaatsvinden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1870

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
135 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: De Weteringschans

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder