Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Wibautstraat 126 PP 1091GP Amsterdam, Swammerdambuurt

Vraagprijs € 42.500 

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Parkeerplaats in de kelder van het complex "Wibautstraat/Burmandwarsstraat" (Ingang aan de Wibautstraat). De afgesloten garage is voorzien van een op afstand te openen deur. Het complex is gelegen op korte afstand van de Pijp en het Oostelijke deel van het Centrum.

Bijzonderheden:
- koper is bewoner in het gebied gelegen tussen Amstel/Singelgracht/Wibautstraat/Ringvaart en heeft geen parkeerplaats/parkeervergunning in dit gebied
- direct beschikbaar
- voormalig verhuurde garage (verhuurdersclausule van toepassing)
- anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing
- erfpachtgrond gemeente Amsterdam, vooruitbetaald tot en met 31 augustus 2051
- servicekosten circa €43,- per maand (actieve, professionele VvE)
- overdrachtsbelasting: 8%
- vaste projectnotaris Spier en Hazenberg
- VvE "Burmandwarsstraat 1-73” te Amsterdam
- kadastraal: gemeente Amsterdam, sectie W, nummer 8188-A-PM, 12/3.010e aandeel in de gemeenschap
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-04-05
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Weesperzijde

De Weesperzijdebuurt is een populaire buurt gelegen tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. In de buurt zijn veel bekende cafés en restaurants waaronder De Ysbreeker, Loetje, Amstelhaven, Bar Lempicka en de nieuwe horecagelegenheden op de Wibautstraat. De verbinding met de stad is meer dan uitstekend. Op loopafstand is het metrostation Weesperzijde. Met de auto ben je binnen 5 minuten op A10.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder