Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Willem Augustinstraat 0 ong 1061MJ Amsterdam

Vraagprijs € 30.000 

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

***** Prefer English? Scroll down *****

Te koop, eigen parkeerplaats in de parkeergarage van de VvE Laan vanSpartaan Noordstrook Vlek B!!

Omgeving en bereikbaarheid:
Het complex Laan van Spartaan ligt in het hippe Bos en Lommer (BOLO) in Amsterdam-West en is een nieuwe woonwijk met een uitstekende ligging, vlakbij het centrum. De wijk is gelegen tussen het Gerbrandypark en het Erasmuspark, aan de Erasmusgracht.

De garage is met de auto goed te bereiken, Ringweg-West A10, afslag S105, op 2 minuten afstand rijden en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op loopafstand is de metrohalte aan de Jan van Galenstraat en de Vlugtlaan, de tramhaltes 7 en 13 om de hoek. Op ca. 8 minuten fietsen liggen de stations Sloterdijk en Lelylaan.

Splitsing en erfpacht:
Het complex is in 2010 gesplitst. De Algemene Bepalingen erfpacht 2000 zijn van toepassing. De erfpachtcanon bedraagt € 62,25 per jaar. Het huidige tijdvak loopt t/m 31 mei 2060. De aanvraag voor afkoop eeuwigdurende erfpachtcanon onder gunstige voorwaarden 2019 is reeds gedaan.

Vereniging van Eigenaars (VvE):
De VvE is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door NEWOMIJ VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 25,08 per maand voor de parkeerplaats. De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer en de bestuurlijke en technische ondersteuning.

Bijzonderheden:
- Eigen parkeerplaats van 10 m˛ (NEN2580 gemeten);
- Bouwjaar 2015;
- Uitstekende ligging;
- Oplevering in overig, kan spoedig.

Disclaimer
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

***** English translation *****

For sale, private parking space in the parking garage of the VvE Laan vanSpartaan Noordstrook Vlek B!!

Environment and accessibility:
The Laan van Spartaan complex is located in the trendy Bos en Lommer (BOLO) in Amsterdam-West and is a new residential area with an excellent location, close to the center. The district is located between the Gerbrandypark and the Erasmus Park, on the Erasmusgracht.

The garage is easily accessible by car, Ringweg-West A10, exit S105, a 2-minute drive and easily accessible by public transport. The metro stop at Jan van Galenstraat and Vlugtlaan is within walking distance, tram stops 7 and 13 are around the corner. The Sloterdijk and Lelylaan stations are approximately 8 minutes by bike.

Deed of division and leasehold:
The complex was divided in 2010. The General Provisions leasehold 2000 apply. The ground rent is € 62,25 per year. The current period runs up to and including 31 May 2060. The application for redemption of perpetual ground lease under favorable conditions 2019 has already been made.

Owners Association:
The VvE is healthy, active and is professionally managed by NEWOMIJ VvE Management. The service costs are € 25,08 per month for the parking space. The administrator takes care of financial and administrative management and administrative and technical support.

Particularities:
- Private parking space of 10 m˛ (NEN2580 measured);
- Year of construction 2015;
- Excellent location;
- Directly available.

Disclaimer
This registration has been compiled by us with the greatest possible care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder