Vorige | Volgende

Witbolstraat 46 1032LD Amsterdam

Huurprijs € 185 per m2/jaar

Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
185 m²
Perceeloppervlakte
157 m²

Omschrijving

Prachtige kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping met op de begane grond de eigen entree, eigen magazijn, eigen toilet en klein kantoor.

De bedrijfshal op de begane grond behoort niet tot het gehuurde, deze wordt gescheiden van de kantoorruimte en blijft in gebruik bij de eigenaar als opslagruimte ten behoeve van diens loodgieter/sanitairbedrijf.

De ruimte op de eerste verdieping is ingedeeld in 4 ruimtes, waarvan 3 kantoor en 1 magazijn. Verder een dames- en herentoilet en kitchenette.

De kantoorruimtes hebben veel lichtinval door de grote raampartijen en lichtkoepels.

Het geheel is gesitueerd op een kleinschalig bedrijventerrein met veel parkeergelegenheden waaronder 2 eigen parkeerruimtes.

Ook is het pand zeer centraal gelegen van winkels, de halte van de Noord-Zuidlijn en de uitvalswegen naar onder andere de A8. Het centrum van Amsterdam is met de vlakbij gelegen pont goed te bereiken.

Er zijn aansluitingen voor internet en telefoon. Het pand is voorzien van centrale verwarming en heeft airco. Het pand is voorzien van alarm met camera's.


Indeling:
Entree-ruimte, kantoor en magazijnruimte. Apart een toilet.

Via de entree bereikt u de 1e verdieping waar 3 aparte en lichte kantoorunits met vele raampartijen en lichtstraten zijn ( splitlevelniveau)
Op de overloop is een kitchenette.
Ook is er een aparte toiletgroep voor dames en heren. ( urinoir en toilet)
Daarnaast is er een archiefruimte.
Door verhuurder wordt een tussen-meter geplaatst voor de elektriciteit.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
185 m²
Perceeloppervlakte
157 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder