Vorige | Volgende

Woestduinstraat 33 HS 1058TA Amsterdam

Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** English text below**
***This Property is listed by a MVA Certified Expat Broker***

Modern en trendy gestoffeerd drie kamer appartement met fijne tuin op een super leuke locatie in de Hoofddorpplein buurt, nabij het centrum, om de hoek van het Vondelpark en op loopafstand van de gezellige winkels aan de Zeilstraat en de Amstelveenseweg; Woestduinstraat 33-hs!

Dit lichte en praktisch ingedeelde appartement op de begane grond heeft een woonoppervlakte van circa 72 m2 en een moderne en stijlvolle tuin op het oosten.

Door de gehele woning is een lichte houten laminaat vloer aangebracht.
Het appartement is begin 2017 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd.

OMGEVING:
Het appartement ligt in een rustige straat in de hippe Hoofddorplein buurt, op loop- en fiets afstand van diverse winkels, restaurants en openbaar vervoer. Met de auto bent u erg snel op de ringweg A-10. Parkeren gaat middels een vergunningen systeem. U kunt hierover meer informatie vinden op de site van de Gemeente Amsterdam.

INDELING:
Entree op de begane grond, tochtportaal, meterkast, slaapkamer aan de voorzijde, open keuken, toiletruimte, wasruimte, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, tweede kamer, badkamer.

Keuken & Woonkamer:
De luxe open hoogglans witte keuken is voorzien van een donker stenen werkblad en diverse inbouw apparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, een vaatwasser, een koel-vries combinatie en een oven/magnetron/grill.
De keuken is opgesteld in een L-vorm en biedt door de brede lades een zee aan opbergruimte.

De woonkamer is uitgebouwd en voorzien van een sky-light. Openslaande deuren geven toegang tot de gezellige tuin op het oosten. De woonkamer is uitzonderlijk licht door de fijne grote raampartijen.

Slaapkamers:
De master bedroom is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een groot raam dat uitkijkt over de Woestduinstraat. De tweede kamer bevindt zich aan de achterzijde en is bij uitstek geschikt voor een baby-kamer of een werkruimte. Naast deze twee kamers is er nog een inpandige ruimte die ook als werkplek, logeerplek of berging kan functioneren.

Badkamer & Toiletruimte
De badkamer is uitgerust met een ligbad, een inloop-doche en een wastafel.
Op de grond liggen vloertegels in een moderne beige/lever kleur.
De toiletruimte (zwevend toilet) is separaat.

Buitenruimte:
De tuin is toegankelijk vanuit de woonkamer. Bij zonnig en warm weer en door de fraaie openslaande deuren en het grote skylight in de woonkamer voelt het alsof de tuin onderdeel uit maakt van het woongedeelte.

De tuin is fraai aangelegd en is voorzien van een wit houten vrijstaand tuinhuis en een overdekt terras.
Dit tuinhuis is voorzien van elektra.
De tuin is uitermate geschikt om heerlijk in te recreëren.

Energielabel:
Verhuurder overhandigt bij ondertekenen huurovereenkomst aan huurder een energielabel C.

Beschikbaarheid & Huurperiode:
Dit gestoffeerde appartement is per direct beschikbaar voor een periode van maximaal 24 maanden.

Huurprijs & Waarborgsom:
De maandelijkse huur bedraagt € 2100,-- per maand exclusief de kosten van gas, water, elektra, tv en internet en evt ander gebruikerslasten.
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

ENGLISH TEXT
Modern and trendy three room apartment with garden on a very nice location in the Hoofddorpplein neighbourhood, near the center, around the corner from the Vondelpark and within walking distance of the shops along Zeilstraat and Amstelveenseweg; Woestduinstraat 33-hs!

This bright and practical classified apartment located on the ground floor has a living area of approximately 72 m2 and a modern and stylish garden on the east.

The entire house is equipped with a wooden laminate floor.
The apartment was renovated in early 2017 and is fully modernized.

ENVIRONMENT:
The apartment is located in a quiet street in the fashionable Hoofdorpplein neighborhood, within walking or cycling distance to shops, restaurants and public transport. The ring road A-10 is easy to be reached. Parking is possible with a permit system. For more information about parking please see the website of the City Council of Amsterdam.

CLASSIFICATION:
Entrance on the ground floor, hallway, cupboard, front bedroom, open kitchen, toilet, lounge with patio doors to the garden, second bedroom, bathroom. Possibility to create a third bedroom just of the living if needed.

Kitchen & Living room:
The luxury high gloss white kitchen is equipped with a dark stone worktop and inbuilt appliances such as a 5 burner stove, dishwasher, fridge-freezer and an oven / microwave / grill.
The L-shaped kitchen offers wide drawers and therefore ample storage space.

The living room is expanded and equipped with a sky-light. Double doors give access to the cozy garden facing east. The living room is exceptionally light due to the fine large windows.

Bedrooms:
The master bedroom is located on the front of the house and has a large window overlooking the Woestduinstraat. The second room is located at the backside with a view over the garden and is ideal for a baby room or as a workspace. And there is also extra inside space for a storage, office or guest room.

Bathroom & Toilets
The bathroom has a bath, a walk-in shower and a washbasin.
Modern beide tiles are placed at the ground.
The toilet is separated.

Outdoor:
The garden is accessible from the living room. Due to the beautiful doors and the large skylight in the living room it feels like the garden is part of the living area.

The garden is beautifully landscaped and includes a white wooden detached garden house and a covered terrace.
This shed is equipped with electricity.
The garden is ideal for recreation on sunny days.

Energylabel:
When signing the lease the landlord will provide the tenant with an energy label C.

Availability & Rental period:
This furnished apartment is available immediately for a period of maximum 24 months.

Deposit & Rental price:
The monthly rent excluding all user charges is € 2,100 per month.
The deposit equals two months rent.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder