Vorige | Volgende

Woestduinstraat 77 I 1058TC Amsterdam

Vraagprijs € 550.000 

Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**English text below**

Prachtig 3-kamerappartement van ca. 66m2 gelegen op eigen grond in de Hoofddorppleinbuurt te Amsterdam. Het huis heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een gerenoveerde badkamer en een volledig voorziene keuken. Daarnaast beschikt de woning tevens over een fijn balkon. Al met al een schitterend appartement in een top buurt!

OMGEVING:
Het appartement is gelegen aan de Woestduinstraat met voor de deur een pleintje wat zorgt voor een vrij uitzicht met veel groen. De Hoofddorppleinbuurt is gezellig, kindvriendelijk en rustig. Daarnaast voorziet het Hoofddorpplein de buurt van gezellige restaurants, hippe tentjes en leuke winkels. Dit is natuurlijk allemaal op loopafstand!
Voor ontspanning en meer groen is er keuze uit zowel het Vondelpark als het Rembrandtpark, de twee leukste parken van Amsterdam. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven aan of in het open water bij de Westlandgracht.
De bereikbaarheid is tevens ideaal met de auto bereikt u binnen 5 minuten de snelweg. Daarnaast stoppen diverse trams en bussen in de omgeving wat de ligging perfect maakt. 

INDELING:
Vanuit het trappenhuis wordt de woning betreden en komt u binnen in de hal. De praktische hal biedt toegang tot alle vertrekken van de woning. 
De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Door de vele ramen is het prachtig natuurlijk verlicht met uitzicht over een mooi pleintje. De voorzijde van de woning is in 2020 volledig voorzien van dubbelglas. Door de gehele woning ligt een mooie lamelparketvloer. 
De badkamer en het separate toilet zijn in 2020 volledig en stijlvol gerenoveerd. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafel met meubel en een design radiator.
Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de twee slaapkamers, het balkon en in het midden de keuken.
De slaapkamer links achter heeft een eigen toegang tot het balkon.
De slaapkamer rechts achter is zeer royaal en beschikt over een diepe inbouwkast waarin de wasmachine en droger efficient zijn weggewerkt. Ook deze kamer heeft een eigen toegang tot het balkon.
De keuken ligt tussen de twee slaapkamers in en is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur (o.a. gasfornuis, koelkast met kleine vriezer, vaatwasmachine en veel kastruimte).

BIJZONDERHEDEN: 
- EIGEN GROND!
- Actieve VvE met een MJOP en verduurzaming op de planning
- Badkamer en toilet gerenoveerd in 2020
- Ruime woonkamer met vrij uitzicht
- Twee mooie slaapkamers
- Lamelparketvloer gelegen door de woning
- Intergas CV ketel uit 2021
- Zeer centraal gelegen

**English text**

Splendid 2-bedroom apartment of approx. 66m2, situated on freehold land in the Hoofddorpplein neighbourhood in Amsterdam. The apartment offers a spacious living room, two bedrooms, a renovated bathroom, and a fully equipped kitchen. On top of that, it has a comfortable balcony. In short, an absolutely great apartment in a very popular neighbourhood!

SURROUNDING AREA:
The apartment is located in the Woestduinstraat and overlooks a square with lots of greenery at the front. The Hoofddorpplein neighbourhood is a quiet, child-friendly area with an almost village-like vibe, but also boasts a wide range of shops, cosy restaurants, and trendy cafés. All within walking distance!
Amsterdam’s two most popular parks for relaxing in a green environment and outdoor activities – the Vondelpark and Rembrandtpark – are both just a few minutes’ walk.
Besides that, the location is hard to beat with the A10 Ring at a 5-minute drive and several tram and bus stops nearby.

LAYOUT:
The apartment is accessed via the communal stairwell. Inside, a practical hallway offers access to all the other rooms.
The spacious living room is at the front, where the many windows let in lots of natural light and overlook the beautiful square. The windows at the front are all double-glazed (2020). The hallway, living room, kitchen and bedrooms are finished with beautiful parquet flooring.
The bathroom and separate toilet were elegantly renovated in 2020. The bathroom features a large walk-in shower, a washbasin unit, and a design radiator.
At the back of the house are the two bedrooms, one on either side of the kitchen, and the balcony.
The bedroom on the left has a door to the balcony.
The very generously sized bedroom on the right includes a large built-in closet with the white goods connections and also has access to the balcony.
The kitchen offers lots of storage space and comes with various built-in appliances, such as a gas stove, a fridge with a small freezer, and a dishwasher.

SPECIAL FEATURES:
- FREEHOLD LAND!
- Active Homeowners’ Association (VvE) with a multi-year maintenance plan that includes various sustainability measures
- Bathroom and toilet renovated in 2020
- Spacious living room with unobstructed views at the front
- Two great bedrooms
- Parquet flooring in all rooms
- Central heating unit renewed in 2021 (Intergas)
- Very centrally located
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
65 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder