Vorige | Volgende

Woubruggestraat 37 2 1059VP Amsterdam

Vraagprijs € 525.000 

Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

***ENGLISH TRANSLATION BELOW***

Ruime, goed onderhouden en lichte 4-kamerwoning met balkon gelegen aan de mooie Woubruggestraat vol groen en om de hoek van het Hoofddorpplein en de Schinkelbuurt.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
De locatie in Oud-Zuid is ideaal: in 2 minuten op de Ringweg A10, binnen 5 minuten fietsen ben je in het Vondelpark en binnen 10 minuten fietsen op de Zuidas. Een diversiteit aan horeca, winkel- en sportgelegenheden liggen om de hoek (bakker, slager, kapper, drogist, boekhandel, schoonheidssalon en alle pakketpunten e.d.) op nog geen 5 minuten loopafstand bevindt zich een supermarkt (Albert Heijn) in de straat.

Diverse openbaar vervoerverbindingen (bus en tram) zijn op nog geen 50 meter afstand gelegen. De buurt dankt zijn populariteit aan de gunstige, centrale ligging t.o.v. de stad - met al haar faciliteiten - versus uitvalswegen en de Internationale school 'The British School' op enkele minuten fietsenafstand (ook makkelijk te lopen) De Woubruggestraat is een rustige en veilige straat met voldoende parkeergelegenheid en deelauto’s.

INDELING (zie plattegronden)
Gemeenschappelijke entree op de begane grond.

De entree van het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Hal met toegang naar de ruime en lichte woonkamer die is gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde zijn twee slaap-/werkkamers gelegen waarvan er eentje bereikbaar is via de badkamer. Is deze slaap-/werkkamer is ook de wasmachine aansluiting aanwezig. Ook de keuken is gelegen aan de achterzijde en deze is voorzien van een koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, RVS afzuigkap, multifunctionele oven, vaatwasser en diverse boven- en onderkasten met veel bergruimte. De moderne badkamer heeft een toilet, fraai badmeubel en een douche.

Met de vaste trap is een ruime slaapkamer te bereiken die is gelegen op de zolderverdieping. Deze ruime is ook uitermate geschikt als kantoorruimte en is voorzien van een vaste kastenwand.

BIJZONDERHEDEN
- Goed onderhouden woning verdeeld over anderhalve verdieping;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Eigen grond;
- Super locatie;
- Gelegen op de tweede en derde verdieping;
- In totaal voorzien van 4 kamers;
- Woonoppervlakte: 72 m˛ volgens NEN2580 meting. Het meetrapport is op te vragen bij ons kantoor;
- Wachttijd voor een parkeervergunning is 3 maanden;
- De servicekosten bedragen €100 per maand.

EIGENDOM
Volle eigendom, het appartementsrecht ligt op eigen grond.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De Vereniging van Eigenaars is genaamd 'Vereniging van eigenaars Woubruggestraat 37'. De administratie wordt gevoerd door de bewoners zelf. De servicekosten bedragen €100 per maand.

KADASTRALE AANDUIDING
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede etage van na te melden gebouw, alsmede de bijbehorende kamer met voorportaal gelegen op de zolderetage aan de voorzijde van dat gebouw, gelegen te 1059 VP AMSTERDAM, WOUBRUGGESTRAAT 37 2, kadastraal bekend gemeente Sloten Noord-Holland, sectie O, complexaanduiding 2724, appartementsindex 3, uitmakende het achtendertig/honderdste (38/100) aandeel in de gemeenschap.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spacious, well-maintained and bright 4-room apartment with balcony located on the beautiful Woubruggestraat, an area full of greenery and around the corner from the Hoofddorpplein and the Schinkel neighbourhood.

SURROUNDINGS AND ACCESSIBILITY
The location in Oud-Zuid is ideal: in 2 minutes you are on the A10 ring road, within 5 minutes cycling you are in the Vondelpark and within 10 minutes cycling on the Zuidas. A diversity of catering, shopping and sports venues are just around the corner (bakery, butcher, hairdresser, chemist, bookstore, beauty salon and all parcel delivery points, etc.) At less than 5 minutes' walking distance there is a supermarket (Albert Heijn).

Various public transport connections (bus and tram) are less than 50 metres away. The neighbourhood owes its popularity to its convenient, central location in relation to the city - with all its facilities - versus arterial roads and the International School 'The British School' at a few minutes' cycling distance (also easy to walk). The Woubruggestraat is a quiet and safe street with ample parking and shared cars.

LAYOUT (see floor plans)
Communal entrance on the ground floor.

The entrance to the apartment is on the second floor. There is a hall with access to the spacious and bright living room located at the front. At the rear there are two sleeping/working rooms, one of which is accessible via the bathroom. In this bedroom/study there is also a washing machine connection. The kitchen is also located at the rear and is equipped with a fridge-freezer, induction hob, stainless steel extractor hood, multifunction oven, dishwasher and various upper and lower cabinets with plenty of storage space. The modern bathroom has a toilet, beautiful bath furniture and a shower.

A fixed staircase leads to a spacious bedroom located on the attic. This spacious room is also very suitable as an office space and has a fixed wardrobe.

DETAILS
- Well-maintained property spread over one and a half floors;
- Fully double-glazed;
- Own land;
- Great location;
- Located on the second and third floor;
- In total equipped with 4 rooms;
- Living area: 72 m˛ according to NEN2580 measurement. The measurement report can be requested at our office;
- Waiting time for a parking permit is 3 months;
- Service costs are €100 per month.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder