Vorige | Volgende

Wylde Swan 14 1521NZ Wormerveer, Karnemelksepolder

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
190 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
212 m²

Omschrijving

De twee-onder-één-kapwoningen met garage, van dit woningtype meten een indrukwekkende 190 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen. Hierdoor is plaats voor 5 slaapkamers en 2 badkamers. Ideaal voor grote en samengestelde gezinnen, waarbij iedereen een eigen kamer heeft. En dan blijft er nog volop ruimte om te werken, spelen, logeren, sporten of gamen! Parkeren kan op het eigen erf, voor de garage. Vanuit de tuingerichte woonkamer kijk je direct op en over de Zaan. Een eigen haventje houdt de sloep of zeilboot binnen het erf.

Alle woningen binnen het Arsenaal worden standaard voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de zonnepanelen voldoende energie, het aantal zonuren is daartoe bepalend. Met een EPC van 0.2 blijven de woningen ruimschoots onder de normering van het Bouwbesluit. Zo werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook aan een schoner leefklimaat.

Wylde Swan 14 ( bouwnummer 108) heeft directe Zaanoeververbinding met een havenligplaats binnen de kavel. Hier kan de eigen boot afgemeerd kan worden. De kaveloppervlakte meet 212 m2.

Indeling:

Begane grond:
Na de auto op het pad voor of in de garage te hebben gezet, kom je binnen via de hoofdentree van de woning. Dan ben je in de hal, met meterkast, toilet met fontein en de trap naar de bovenste drie woonlagen.
De royale woonkamer is natuurlijk Zaangericht. Twee paar openslaande deuren leiden naar de tuin, die direct met de schoeiing aan de Zaan grenst. Ideaal om je eigen boot aan te meren! De keuken ligt voorzien aan de straatzijde, omdat er zoveel wensen en eisen als mensen zijn, wordt deze casco opgeleverd.

Eerste verdieping:
De overloop op deze eerste etage heeft een praktische vaste kast en geeft toegang tot de 3 slaapkamers op deze verdieping waarvan de grootste vanzelfsprekend aan de Zaankant is gesitueerd. Het toilet met fontein ligt separaat van de badkamer. Prettig! Deze badkamer wordt ingericht met een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Deze etage lijkt een kopie van de eerste etage maar dan met 2 slaapkamers, ook weer de grootste met het uitzicht over de Zaan en de Schaalsmeerpolder, en een flinke berging. Als de fantasie de vrije loop krijgt, zien we hier een walk-in-closet of speciale kamer voor de was en de strijk. Op de overloop zijn nog twee vaste kasten. De tweede badkamer krijgt dezelfde afmetingen als de badkamer een etage lager. De betegeling, een inloopdouche en een wastafel zijn standaard in de oplevering maar een tweede ligbad en derde toilet kunnen als meerwerk worden voorzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-11-27
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Herenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
190 m²
Perceeloppervlakte
212 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder