Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Wylde Swan 8 1521NZ Wormerveer, Karnemelksepolder

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
190 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
134 m²

Omschrijving

Dit herenhuis meet een indrukwekkende 190 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen. Hierdoor is plaats voor 4 slaapkamers en 2 badkamers. Parkeren kan op het eigen erf, vr de inpandige berging. Een tuingerichte leefkeuken is op de begane grond gesitueerd, met een royale bijkeuken. Openslaande deuren leiden naar de tuin met de steiger aan het water. De woonkamer op de eerste etage biedt een fantastisch uitzicht over alle waterpret. Hoe uniek is dat!

Alle woningen binnen het Arsenaal worden standaard voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de zonnepanelen voldoende energie, het aantal zonuren is daartoe bepalend. Met een EPC van 0.2 blijven de woningen ruimschoots onder de normering van het Bouwbesluit. Zo werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook aan een schoner leefklimaat.

Wylde Swan 8 ( bouwnummer 101) heeft directe verbinding met het water via een steigerterras op het west-noordwesten, hier kan de eigen boot afgemeerd kan worden. De kaveloppervlakte meet 134 m2. De riante voortuin op de zuidoostkant biedt plenty ruimte voor de oprit.

Indeling:

Begane grond:
Na de auto op het pad te hebben gezet, kom je binnen via de hoofdentree van de woning of via de berging. Dan ben je in de hal, met meterkast en toilet met fontein.
De royale leefkeuken, die vanwege smaak- en wensgevoeligheid casco wordt opgeleverd, is gericht op de waterkant. Dubbele openslaande deuren leiden naar de tuin, die direct met de schoeiing aan de Zaan grenst. Ideaal om je eigen boot aan te meren! De praktische bijkeuken is er voor de was, strijk en andere huishoudelijke zaken. Voor alles wat wel voor de grijp maar niet in het zicht hoeft. De trap naar de bovenste twee woonlagen kan open blijven of afgeschermd.

Eerste verdieping:
Deze trap komt uit in de woonkamer op de eerste etage. Twee paar openslaande deuren, beschermd met stijlvolle Franse balkons, laten licht en lucht naar binnen.
Het tweede toilet met fontein ligt separaat van de badkamer. Prettig! Deze badkamer wordt ingericht met een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Hiernaast ligt een royale slaapkamer.

Tweede verdieping:
De andere 3 slaapkamers liggen op deze etage, waarvan de grootste uitzicht biedt over het water, en een flinke berging. Op de overloop zijn nog twee vaste kasten en een separaat derde toilet met fontein. De tweede badkamer krijgt dezelfde afmetingen als de badkamer een etage lager. De betegeling, een inloopdouche en een wastafel zijn standaard.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-11-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Herenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
190 m²
Perceeloppervlakte
134 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder