Vorige | Volgende

Zeelandstraat 60 3 1082BZ Amsterdam

Bouwjaar
1963
Woonoppervlakte
111 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

In het groene Buitenveldert ligt deze mooie dubbele bovenwoning op de derde en vierde verdieping. Zojuist is de woning totaal gerenoveerd.

FOR ENGLISH SCROLL DOWN

Een 5-kamerappartement van circa 111 m2 met balkon, in een rustige straat in Amsterdam Buitenveldert. Zeer licht door de grote ramen aan voor en achterzijde met heerlijk vrij uitzicht.
Kom je kijken? Dit is absoluut een bezichtiging waard!

Indeling:
Derde verdieping: entree, hal. Zeer royale woonkamer met toegang tot balkon en zowel aan de voor- als aan de achterzijde mooi uitzicht over de straat en over het groene plantsoen. Nieuwe keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Twee slaapkamers aan de achterzijde, beiden met toegang tot het balkon. 1 slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en design radiator. Separaat toilet. Deze verdieping heeft vloerverwarming.
Vanuit de woonkamer een open trap naar de bovenste verdieping Hier bevindt zich de 4e slaapkamer en een 2e grote badkamer met douche, toilet, designradiator en aansluiting voor de wasmachine en droger.
Berging op de begane grond.

De ligging in Buitenveldert is ideaal voor iemand die snel in de stad wilt zijn maar ook de natuur om de hoek wil hebben.
Het Amsterdamse Bos is op fietsafstand, maar ook het Amstelpark en het plantsoen achter het complex maken dit een kindvriendelijke en groene buurt. Tevens bevinden zich meerdere kinderdagverblijven en scholen op korte afstand. Winkelen kun je heel goed in het nabijgelegen winkelcentrum Groot Gelderlandplein, maar ook Stadshart Amstelveen en de Beethovenstraat liggen op fietsafstand.
Met de auto ben je binnen 10 minuten op de Ring A-10 of A9 en er rijden diverse trams en bussen dichtbij. Station Zuid en Rai zijn 5 minuten fietsen.

Bijzonderheden:

-Circa 111 m2 (Conform meetrapport)
- vloerverwarming aanwezig.
-4 slaapkamers,
-Totaal gerenoveerd: nieuwe keuken en 2 badkamers en toilet en laminaar vloer,
-Berging op de begane grond
-Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht per december 2021
-Servicekosten 201,66 per maand
-Oplevering in overleg, kan spoedig

ENGLISH:
This beautiful 2-floors apartment is located on the third and fourth floor in Buitenveldert a garden like area in the south part of town. The apartment has just been completely renovated.

A 4 bedroom apartment of approximately 111 m2 with a large balcony, in a quiet street in Amsterdam Buitenveldert. Very bright because of the large windows at the front and rear of the apartment with wonderful unobstructed views.
This is definitely worth a visit!

Layout:
Third floor: entrance hall. Very spacious living room with access to a balcony and a beautiful view of the street and the green park at both the front and the rear. New kitchen with all necessary appliances. Two bedrooms at the rear, both with access to the balcony. 1 bedroom at the front. Bathroom with walk-in shower, double washbasin and design radiator. Separate toilet. This floor has floor heating.
From the living room an open staircase leads to the top floor. Here is the 4th bedroom and a 2nd large bathroom with shower, toilet, design radiator and connection for the washing machine and dryer.
A storage room is situated on the ground floor of the building.

The location in Buitenveldert is ideal for someone who wants to be close to the city centre, but also wants to have lots of green nature around the vicinity
The Amsterdamse Bos is within cycling distance, but also the Amstelpark and the park behind the complex make this a child-friendly and green neighbourhood. There are also several nurseries and schools a short distance away. You can do your shopping in the nearby shopping center Groot Gelderlandplein, or Stadshart Amstelveen and Beethovenstraat is also within cycling distance.
You can reach the Ring A-10 or A9 within 10 minutes by car and various trams and buses run nearby. Station Zuid and Rai are 5 minutes by bike.

Particularities:

-111 m2 living space,
- floor heating,
-4 bedrooms,
-Totally renovated: new kitchen and 2 bathrooms and toilet and laminate floor,
-Storage room on the ground floor
- Annual lease payments perpetually bought off as of December 2021
-Service costs 201.66 per month
- Delivery in consultation, can be done soon
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1963

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
111 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder