Vorige | Volgende

Zeilstraat 9 II 1075RZ Amsterdam

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

EN SUITE 9/II - Lichte woning met overzichtelijke en prettige indeling. Woonkeuken, woonkamer ensuite met fijne sfeer, twee ruime slaapkamers en een lekker balkon op het zuiden. Het maakt deel uit van een goed onderhouden gebouw en staat op eigen grond.

Nieuwsgierig geworden? Ervaar de volledige woonbeleving op onze website. *See English translation below*

Gemeenschappelijke entree naar de tweede verdieping. Riante kamer en suite met aan de voorzijde de woonkamer en aan de achterzijde de woonkeuken gesitueerd. Twee volwaardige slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer aan de rustige achterzijde is gelegen. Ruime badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en designradiator en een interne berging met wasmachine aansluiting. Zonnig balkon gelegen op het zuiden.

Omgeving
Het appartement is gelegen aan de Zeilstraat tussen de Amstelveenseweg en Schinkelkade. Nabij het Hoofddorplein en op loopafstand van het Vondelpark.
In de omgeving zijn veel gezellige horeca gelegenheden zoals Bedier of Bonnie en delicatessenwinkels; onder andere de kwaliteit slagerij Van der Laan, bloemist, stomerij, juwelier, Vlaamsch Broodhuys, et cetera.
Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het Vondelpark en dichtbij de Zuidas. Goed bereikbaar met het openbaar voervoer via Station WTC, tram en busstation op het Haarlemmermeerplein.

Bijzonderheden
• Gebruiksoppervlakte wonen circa 67 mē
• Balkon gelegen op het zuiden van 4 mē
• Gelegen op eigen grond
• Energielabel C
• VvE is in oprichting
• Servicekosten VvE € 140,- per maand (indicatief)
• Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing

Bericht van de eigenaren
"De slaapkamers zijn beiden groot, de woonkeuken en de zitkamer zijn en-suite en het feit dat er een goede berging is, maakt de woning heel fijn."

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

---------------------

EN SUITE 9/II - Bright home with a cohesive and comfortable layout. Kitchen/lounge, welcoming living room with pocket doors, two spacious bedrooms and a wonderful south-facing balcony. The apartment is in a well-maintained building and is situated on freehold land.

Communal entrance to the second floor. Spacious living room with pocket doors: the lounge is at the front and the kitchen/lounge is at the rear. Two full-sized bedrooms; the primary bedroom is at the quiet rear. Large bathroom with a shower, toilet, sink and designer radiator and an internal storage with the fittings for the laundry station. Sunny south-facing balcony.

Area:
The apartment is situated on Zeilstraat between Amstelveenseweg and Schinkelkade, close to Hoofddorplein and within walking distance of Vondelpark. The area is home to countless eateries, bars and restaurants such as Bedier and Bonnie as well as delis and specialty shops, including butcher shop Van der Laan, a florist, dry cleaner, jeweler, Vlaamsch Broodhuys bakery, etcetera.
The apartment is in an excellent location relative to Vondelpark and close to Zuidas. Good accessibility by public transportation via Station WTC, tram and bus station on Haarlemmermeerplein.

Specifications
• Usable floor space approx. 67 sqm
• South-facing balcony of 4 sqm
• Freehold property
• Energy label C
• HOA is being set up
• Service fee VvE € 140,- per month (indicative)
• Non-self-occupancy clause applies


Message from the owners:
"Both bedrooms are large, the kitchen and living room have the pocket door separation, and the fact that there is a ample room for storage room is a definite bonus."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
67 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder