Vorige | Volgende

Zeistpad 39 1324NB ALMERE

Veiling

Bouwjaar
1981
Woonoppervlakte
128 m²
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
127 m²

Omschrijving

het woonhuis met ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, staande en gelegen aan het Zeistpad 39 te 1324 NB Almere, kadastraal bekend gemeente Almere, sectie K, nummer 4768, groot ťťnhonderdzevenentwintig (127) vierkante meter.

Het registergoed is belast met een drietal zakelijke rechten als bedoeld in artikel 5 lid 3 sub b van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van Liander N.V., gevestigd te Arnhem, overgeschreven in de daartoe bestemde openbare registers destijds te Zwolle op dertien december negentienhonderddrieŽntachtig in register Hypotheken 4 deel 4589 nummer 8, alsmede een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 sub b van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van Vitens N.V., gevestigd te Zwolle, ingeschreven in de daartoe bestemde openbare registers destijds te Lelystad op achttien juni negentienhonderddrieŽnnegentig in register Hypotheken 4 deel 337 nummer 15 en een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 sub b van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van KPN B.V., gevestigd te 's-Gravenhage, ingeschreven in de daartoe bestemde openbare registers destijds te Lelystad op negenentwintig maart negentienhonderdvierennegentig in register Hypotheken 4 deel 432 nummer 29.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1981

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
128 m²
Perceeloppervlakte
127 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Almere

Almere is een van de jongste steden van Nederland en ligt vanaf Amsterdam aan de overkant van het IJmeer. Het is een feest voor liefhebbers van moderne architectuur. Almere is ‘nieuw land’; de stad is vanuit het niets ontworpen en gebouwd. Nadat in de jaren ’60 de polder Zuidelijk Flevoland werd aangelegd, verschenen in 1976 de eerste huizen in Almere. Tegenwoordig telt de stad bijna 200.000 inwoners en vind je er een breed aanbod aan cultuur, entertainment, winkels en restaurants. Ook trekt de stad veel architectuurliefhebbers vanwege de verbluffende combinatie van de moderne stad met het water, de vergezichten en de natuur.