Een huis kopen is een belangrijke beslissing in uw leven. Voor veel mensen de grootste financiŽle aankoop die gedaan wordt.

Misschien is het uw eerste huis, of heeft u al eerder een huis gekocht. Hoe dan ook, het blijft een belangrijke beslissing. Naast het financiŽle aspect, zijn er genoeg andere vragen die beantwoord moeten worden. Het is dan fijn om iemand aan uw zijde te hebben die u professioneel kan adviseren. Iemand die alle lokale kennis en ervaring in huis heeft op het gebied van woning aankopen, en van de omgeving waarin het toekomstige huis staat. Een MVA-makelaar kan adviseren, helpen met het aandragen van geschikte woningen, bezichtigingen regelen, de waarde van een huis inschatten en zakelijk onderhandelen wanneer u een bod gaat doen.

Hij rechercheert bij diverse instanties naar aspecten rondom de woning en de woonomgeving die van belang zijn. En als u daadwerkelijk over gaat tot koop, begeleidt de makelaar u bij de hele verdere afwikkeling. Tot en met de inspectie van de woning en de afhandeling bij de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Zo wordt alles goed geregeld, en kunt u zonder zorgen intrek nemen in uw nieuwe woning.