U heeft besloten om uw huis te verkopen. In de meeste gevallen is dit leuk, want waarschijnlijk heeft u een andere woning op het oog. Maar het verkopen van een huis kost veel tijd, zorgt voor verplichtingen en vergt veel kennis van de lokale onroerend goed markt.

De huidige situatie op de woningmarkt heeft het verkopen van een woning er niet eenvoudiger op gemaakt. Hoe zorgt u er voor dat er kijkers komen, en dat deze een positieve indruk van uw woning krijgen? Wat is een reŽle vraagprijs? Allemaal redenen waarom het tegenwoordig nog belangrijker is om een deskundige adviseur in te schakelen.

Een MVA-makelaar kan u adviseren en de meeste taken uit handen nemen, zodat u bijvoorbeeld niet zelf bezichtigingen hoeft te doen. Door de uitstekende regionale kennis van een MVA-makelaar bent u bovendien verzekerd van een reŽle vraagprijs. Ook behartigt een MVA-makelaar uw belangen tijdens de onderhandelingen met eventuele kopers. Zo kunt u zonder zorgen intrek nemen in uw nieuwe woning. Kijkt u snel even bij de MVA-makelaar verkoop voor meer informatie.